Okula Dönüş Zamanı ! Öğrencilere "Onsuz Olmaz" Dedirten 5 Malzeme – Outliers Notebook TR
300 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!
300 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!

Okula Dönüş Zamanı ! Öğrencilere "Onsuz Olmaz" Dedirten 5 Malzeme

tarafından tarihinde yayınlandı.

 

Siz de çoğu öğrenci gibi yeni defterler, yeni kalemler almak için okulların açılmasını bir fırsat olarak görüyorsanız, yalnız değilsiniz! Okula dönüş zamanı her öğrencinin en heyecanlı olduğu zamandır, tüm yaz arkadaşlarını ve okulunu özlemiştir evet ama asıl sebep her zaman okul alışverişidir. Okul alışverişi yapmak belki de ilkokul birinci sınıftan üniversite son sınıfa kadar herkesin okul ile alakalı en sevdiği şeydir desek, çok da yanılmış olmayız öyle değil mi?

O halde sizler için hazırladığımız 5 harika okul malzemesine bir göz atın!

RENKLİ KALEMLER

 Renkli kalemler olmadan yeni bir eğitim öğretim yılına başlanamaz, okula dönülemez, derse girilemez ve bu konu tartışmaya kapalıdır. Her konu başlığını ve dolayısı ile de dersleri renklendirecek farklı renklerde kalemler her öğrencinin olmazsa olmazıdır. Okula dönüş zamanı derslere motive olmanızı sağlayacak ve notlarınızı daha anlaşılır hale getirecektir.

YAPIŞKANLI NOT KAĞITLARI

Ders kitaplarının içine yazı yazmaktan hoşlanmayan insanlardan biriyseniz, en çok kullandığınız okul malzemelerinden biri yapışkanlı notlardır. Okul alışverişi sırasında alırken en çok zorlanılan malzemelerden biri olan yapışkanlı not kağıtları belki de yüzlerce renk-şekil-desen seçeneği yüzünden sizi reyonun önünde çaresiz bırakır. Hangisini seçeceğinize karar vermeye çalışırken içinizden hepsini almak gelir, ancak siz de bilirsiniz ki bir tanesi bile tüm dönem boyunca size yetecektir.

BOYA KALEMLERİ – RESİM/SANAT MALZEMELERİ 

Okul alışverişi yapması en eğlenceli derslerden biri resim dersidir, kabul edelim! Yıl boyunca ortaya çıkaracağınız muhteşem sanat eserlerinin temelleri işte bu alışveriş esnasında atılır, siz yapraklarınızın yeşiline karar vermeye çalışırken bir yandan elmalar için hangi kırmızı almanız gerektiği konusunu düşünür durursunuz. Eğer güzel sanatlar öğrencisi iseniz ve işiniz daha da zor çünkü sadece renkler arasında değil boya çeşitleri arasında da seçimler yapmanız gerekecek demektir. 

DEFTER

Elbette tüm sene boyunca öğreneceğiniz konuları not almak, yazmak için defterlere ihtiyacınız olacak. Defterleri derslere göre, kareli-çizgili- çizgisiz olarak seçmek, her ders için ayrı bir defter almak belki de öğrenciliğin en keyifli anlarından biri. Okula dönüş zamanını daha heyecanlı hale getiren defterler, okul dönemini de heyecanlı hale getirsin isterseniz size önerimiz kendinize bir Outliers Notebook defter edinmeniz. Outliers akıllı not defteriniz sayesinde notlarınızı dijital ortama aktarabileceğiniz gibi yıl sonunda artık bu notlara ihtiyacım olmayacak diye düşündüğünüz anda defterinizi mikrodalga fırında silebilir, yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz! Outliers silinebilir akıllı not defteri sayesinde notlarınız her zaman mobil cihazınızda ve bulut servislerinde saklı kalırken, siz de her dönem yeni defter almadan Outliers Notebook’unuzu silip tekrar tekrar kullanabilirsiniz.

ETİKETLER

Asıl amaçlar defter ve kitaplarımızı kaybolmaktan korumak, evet bunu biz de biliyoruz, ama işin içine en sevdiğimiz karakterler, ışıltılar, simler, capcanlı renkler girince sizin de kırtasiyede gözleriniz ışıldamıyor mu? Üstelik sadece isim yazılan etiketler değil, defterinizi ve kitabınızı süslemenize yarayacak, belki resim derslerinde kullanmak isteyeceğiniz yüzlerce değişik etiket mevcut. Okul alışverişi sırasında alınıp da kullanılmaya kıyılamayan tek malzeme etiketlerdir diyebilir miyiz? Bizce diyebiliriz!

← Eski Yazılar Yeni Yazılar →



Yorum Bırakın

Yorumlar yayınlanmadan önce uygunluk açısından kontrol edilmektedir